Begynd at spille online: En trinvis vejledning for begyndere

Er du ny inden for online væddemål? Har du problemer med at finde en betroet internetbookmaker? Kender du ikke de nøjagtige trin, du skal gennemføre for registrering, sikker indbetaling, placering af et væddemål og for at trække dine gevinster ud? FodboldResultater24.dk er her for at hjælpe nye kunder med at vælge de bedste bookmakere, med kvalitetsoplysninger om live streaming, anmeldelser, væddemålstips og mange andre interessante ting.

Vi kender rigtig godt de problemer, du står over for som en ny bruger af væddemål, så vi har dækket de vigtigste faktorer for dig:

safety

anbefaling af kun top- og sikre bookmakere, hvor dine penge og detaljer er sikre

comfort

ved at satse online, er du i stand til at placere et væddemål uanset hvor du er, og når du vil

speed

fordi det kun tager få øjeblikke at logge ind og placere en indsats

Der er masser af online bookmakere, så det kan være overvældende at vælge en der tilbyder sikkerhed og stabilitet, tillid og forskelligartede væddemålsmarkeder, der passer til ethvert behov. Men det er præcis, hvad denne vejledning er til.

Bedste tilbud for væddemål

I en verden af ​​onlinespil er Unibet et af de bedste online websteder for væddemål med et væld af sportsgrene, der dækkes af deres væddemålstilbud, flere væddemål ved hver begivenhed og gratis live streaming til over 45.000 begivenheder hvert år. Unibet er en af ​​de mest pålidelige og respekterede online bookmakere med over 11 millioner registrerede brugere over hele verden.

 

Online Sportsvæddemål

Registrering trin-for-trin

Denne proces er meget enkel og tager kun få minutter, fordi Unibet ikke ønsker at komplicere denne proces.

unibet bonuskode1. først skal du gå til Unibets websted, og i øverste højre hjørne skal du trykke på linket Deltag nu

2. på registreringssiden skal du udfylde dine personlige data, herunder navn, fødselsdato, adresse, brugernavn, adgangskode og andet

3. brug Unibet bonuskode i det respektive felt i registreringsformularen

4. sidste skridt er at trykke på knappen Deltag nu nederst efter at have bekræftet, at du er mindst 18 år

Sæt penge ind på din konto

Efter din registreringsproces bliver du automatisk logget ind og bedt om at indbetale penge på din konto. Så hvis du vil begynde at satse, skal du foretage din første indbetaling.

I menuen Betalingsmetode finder du forskellige måder, hvorpå du kan indbetale penge, men de mest anvendte almindelige metoder er:

Kredit- og betalingskort – dette er sandsynligvis den bedste og mest anvendte metode, når du vil indbetale, fordi din Unibet-konto krediteres øjeblikkeligt uden gebyrer. Her kan bruges forskellige typer af kredit- og betalingskort, som Visa, Maestro, Mastercard eller Electron.

 • klik på Indbetaling, vælg din valuta, og vælg derefter Kredit- /betalingskort fra den tilgængelige liste
 • indtast dine kortoplysninger, og indtast dit indbetalingsbeløb (minimum er 5 og maksimum er 40.000)
 • og det sidste trin er at klikke på Foretag indbetaling

Skrill/Neteller – ved hjælp af en eWallet er denne metode hurtig og sikker, og indbetalingerne foretages øjeblikkeligt, og Unibet opkræver ingen gebyr:

 • Fførst skal du klikke på Indbetaling, og fra listen med tilgængelige betalingsmetoder skal du vælge Skrill eller Neteller (for denne metode har du brug for en Skrill-konto eller Neteller-konto)
 • Vælg valutaen for dine væddemål, dine Skrill-kontodetaljer, og vælg indbetalingsbeløbet (minimum er 5 og maksimalt 35.000), og klik på Foretag indbetaling
 • derefter bliver du omdirigeret til Skrill-webstedet for at bekræfte din betaling
 • inden for få sekunder krediteres din konto, og du kan begynde at placere din første indsats.

Bankoverførsel – dette er også en god og sikker metode til at indbetale, men er også den langsomste. Afhængig af dit land/valuta kan denne metode vare fra 1 til 3 arbejdsdage og op til 10 arbejdsdage.

 • igen skal du klikke på Indbetaling og vælge Wire Transfer-metoden
 • det registrerede navn på din bankkonto skal matche det registrerede navn på din Unibet-konto

Få din velkomstbonus

Nu er det tid til at få din velkomstbonus fra Unibet. Hvis du er en ny spiller, og afhængigt af dit land, kan du modtage en velkomstbonus op til maksimal bonus på 1,000 Kr (100 % indbetalingsbonus).

Unibet matcher din første indbetaling (eller første indsats) med en bonus, så tjek bonustilbudet og indbetal det nødvendige beløb for at få den højeste bonus. Hvordan indløser vi denne bonus?

 • Når du er logget ind, skal du tjekke din e-mail, som indeholder en bekræftelse af din velkomstbonuspakke
 • i menuen øverst til venstre på Unibets websted skal du klikke på Service og vælge Medlemmer

For at kvalificere dig til denne bonus skal du opfylde flere betingelser:

 • foretag en kvalificerende indbetaling ved hjælp af en af ​​de foretrukne betalingsmuligheder (indbetalinger med eWallets tæller muligvis ikke som et kvalificerende indskud til en bonus)
 • sæt en indsats på en sportsbegivenhed til kvalificerende væædemålsodds; hvis spillet tabes, tilbydes et gratis væddemål af Unibet, matchet med væddemål op til 1,000 Kr
 • bonusser har nogle omsætningskrav; kontroller bonusbetingelserne hos Unibet for at se kriterier for kvalificering og omsætning før bonuspenge eller bonusgevinster kan hæves

Sådan placerer du en indsats

Nu har du penge på din konto, og det er tid til at placere din første indsats. Men hvordan kan vi gøre det?

 • på venstre side af skærmen tilbyder Unibet en menu med en række forskellige sportsgrene, herunder fodbold, tennis, basketball og mange andre. For eksempel ønsker vi at satse på fodbold
 • her kan vi finde en masse kampe med hurtig adgang
 • klik på hvilken som helst kamp; lad os f.eks. tage England Premier League
 • nu kan vi se alle tilgængelige kampe fra Premier League og deres standard 1-X-2 odds
 • hvis du vil placere et væddemål på andre markeder, skal du klikke på knappen i højre side fra den samme linje som kampen (f.eks.: 122 indsatser). Denne tager dig til en ny side med en række odds og væddemålstyper, såsom korrekt score, halvtid/fuld tid, målscorere og mange andre
 • klik for eksempel på Chelsea om at de vinder mod Swansea (fuldtidsresultat): tilføj Chelsea 1,25 odds til dit indsatsskema, vælg din indsats (5 €, 10 € …) og klik på Place Bet (fra bunden af ​​siden kan du ændre dit oddsformat: Decimal = 1,25; brøk = 1/4; og amerikansk = -400)

Sådan hæver du penge fra din konto

Har dine væddemål været succesrige? Tillykke med dine gevinster. Nu vil du gerne hæve penge fra din konto.

Sådan fortsætter du med at hæve dine gevinster:

 • den første tilbagetrækning vil tage lidt mere tid. Hvorfor?
 • du skal sende dine dokumenter for verifikation (hvilket kan tage mellem 48 og 72 timer – på grund af store mængder) fordi Unibet tager alle økonomiske forskrifter alvorligt
 • når din bekræftelse er afsluttet, vil du modtage en meddelelse i din e-mail
 • en anden metode for verifikation af dine dokumenter er at uploade dem via afsnittet Kend din kunde (efter log-ind, øverst til højre hjørne, klik på Service -> Medlemmer -> Min konto -> Kend din kunde)
 • du kan vælge mellem identifikationsdokumenter som f.eks. kørekort, identifikationskort, pas eller andre dokumenter såsom telefonregning, kontoudtog og andre
 • du kan scanne dem til din computer, og derefter skal du uploade dem (for at undgå enhver misforståelse kan du bede om hjælp fra live chat support)
 • udbetalingerne er meget enkle, fordi Unibet giver dig mulighed for at hæve penge ved hjælp af den samme metode, som du har foretaget ved din indbetaling
 • afhængigt af betalingsmetoden, kan udbetalingerne tage: Få timer; mellem 1 og 4 timer ved hjælp af Neteller; op til 24 timer ved hjælp af Skrill (minimum udbetaling er 5 og maksimum er 35.000), Entropay og Paysafecard; fra 1 til 3 bankdage ved hjælp af kredit- og betalingskort (minimum udbetaling er 10 og maksimum er 30.000); og mellem 1 og 5 arbejdsdage eller mellem 2 og 10 bankdage ved hjælp af bankoverførsel (minimum udbetaling er 40 og maksimum er 50.000).

Velkomstbonuser

Nu, hvor registreringen hos online betting-operatøren er klar, anbefaler vi, at du kontrollerer nogle interessante velkomsttilbud fra top bookmakere:

Bet365 Bet365 Unibet Unibet

Bonus T & C gælder. Kun nye brugere, 18+. Denne liste over sportsbetting bonusser gælder for 2024.