⚽ Væddemålstips for håndbold i dag

Håndbold er en holdsport med tilstedeværelse i over 190 lande rundt om i verden. Det er en sport, der hovedsageligt er populær blandt europæiske nationer, hvor europæiske lande har vundet alle medaljer undtagen én i mændenes verdensmesterskaber siden 1938. Der er både nationale ligaer at følge såvel som internationale konkurrencer som EHF European League. Blandt mange af Europas nationer er håndbold en af ​​de bedste holdsportsgrene målt på popularitet, og kommer ind på en 2. eller 3. plads. Spillere, der er interesseret i at placere væddemål på håndboldkampe, rådes til at undersøge spilstatistikker og tidligere resultater for bedre at forudsige sandsynligheden for et resultat for en håndboldkamp. FodboldResultater24.dk tilbyder gratis væddemålstips til daglige håndboldkampe og forudsigelser baseret på statistikker, der tilbydes af den bedste hjemmeside for håndboldsportsdata - HandballStats247. Se nedenfor for dækning af forudsigelser for håndbold 1X2-væddemål for dagens kampe.

Væddemålstip Venlig international (International)
StartHåndboldkampBettingtips
16:00France vs Slovenia

Spiltips til kampe, der spilles i dag i håndbold, tilbydes i samarbejde med HandballStats247. Disse tips er gratis sportsforudsigelser og er ikke på nogen måde garanteret af os eller dataudbyderen for disse tips. Du forstår, at væddemål på disse forudsigelser betragtes som en spilaktivitet sammen med de risici, det indebærer. FodboldResultater24.dk råder alle spillere til at foretage deres egne spilvurderinger, før de placerer et væddemål. Vores anbefaling er, at bruge ovenstående væddemålstips til individuelle kampe. At kombinere dem på en væddemålskupon med flere andre spil øger risikoen for at miste indsatsen.

Forudsigelser for håndboldkapmpe som nævnt ovenfor inkluderer det mest populære væddemålsmarked for håndbold: 1X2 væddemålsmarkedet (vind-uafgjort-vind eller kampvinder). Denne mulighed har til formål at forudsige vinderen ved kampens afslutning til enten at være hjemmehold eller udehold, eller ende som uafgjort. Der er også nogle andre populære muligheder for forudsigelser af håndboldvæddemål udover 1X2 som asiatisk handicap, over/under, 1. haævlegs-væddemål.

Hvor man kan satse på håndbold

Spillere, der er interesseret i at placere væddemål på håndbold, vil opdage, at der er mange valgmuligheder med hensyn til sportsvæddemålsbureauer (som enten kan være en online hjemmeside for væddemål eller en fysisk butik). Online væddemål vinder klart i forhold til tilgængelige tilbud, med flere væddemålsmarkeder dækket for håndboldkampe, meget mere end sammenlignet med gadebutikker, som hovedsageligt kun dækker 1X2 og over/under. Ud over de mange væddemålsmarkeder kommer online bookmakere med en række andre fordele som 247 tilgængelighed, adgang fra bærbar eller smartphone, forbedrede væddemålsodds og ikke mindst kampagnetilbud, der inkluderer velkomstbonusser og gratis væddemålstilbud. Når du vælger onlinemærket, skal kunderne også være opmærksomme på den licens, en online bookmaker har. I mange lande er bookmakeren forpligtet til at have en lokal licens for at kunne tilbyde væddemålstjenester til beboere, og dette kommer med en fordele for spillerne, ligesom de vil være bedre beskyttet mod urimelige regler. Derfor kommer lokale reguleringer som en vigtig faktor i valget af den rigtige online bookmaker, så vi anbefaler, at du tjekker valgmulighederne for sportsvæddemål for dit land (Danmark) for at få en liste over lovlige onlinevæddemålsoperatører.

Anbefalede online bookmakere - Danmark

Nedenfor ses liste over anbefalede muligheder for online sportsvæddemål til det danske marked, som alle har en gyldig licens til at drive og tilbyde tjenester til danske kunder:

bet365.dkBet365.dk kampagnekode
unibet.dkUnibet.dk kampagnekode