🎾 Væddemålstips for tennis i dag

Der spilles mange tenniskampe året rundt med daglige turneringsmøder hos ATP, WTA eller ITF. Når man ønsker at placere et væddemål på disse tenniskampe, giver statistikker og tidligere resultater en bedre forståelse af det potentielle resultat for dagens møde. FodboldResultater24.dk tilbyder gratis forudsigelser for daglige tenniskampe baseret på statistiske data leveret af en af ​​de største hjemmesider i branchen - TennisStats247. Tjek nedenfor for tips om tenniskampe, der spilles i dag - markederne 12 og over/under 22,5 er dækket.

Væddemålstip Umag - ATP - Single (Kroatien)
StartTenniskampBettingtips
19:10Luciano Darderi vs Duje Ajdukovic
14:40Luca van Assche vs Fabio Fognini
16:50Andrey Rublev vs Camilo Ugo Carabelli
18:00Fabian Marozsan vs Thiago Monteiro
Væddemålstip M25 Porto - ITF Mænd - Single (Portugal)
StartTenniskampBettingtips
13:30Rafael Izquierdo Luque vs Murphy Cassone
14:00Vasco Leote Prata vs Tomasz Berkieta
14:40Nikolay Nedelchev vs Marek Gengel
Væddemålstip Prague - WTA - Single (Tjekkiet)
StartTenniskampBettingtips
09:10Elsa Jacquemot vs Anhelina Kalinina
11:50Jana Fett vs Viktoriya Tomova
08:10Magda Linette vs Rebeka Masarova
12:50Laura Samson vs Katerina Siniakova
13:40Ena Shibahara vs Ella Seidel
09:10Kathinka von Deichmann vs Oksana Selekhmeteva
15:25Linda Noskova vs Eva Lys
10:05Magdalena Frech vs Dominika Salkova
Væddemålstip Davis Cup - Group Iv - ATP - Single (Verden)
StartTenniskampBettingtips
14:10D. Martinez vs J. Hunte
14:10K. C. McIntosh-Ross vs T. Del Olmo
16:40L. Shamsi vs J. Neuburger Higby
15:30D. Zuniga vs V. Lewis
Væddemålstip Kitzbuhel - ATP - Single (Østrig)
StartTenniskampBettingtips
14:40Matteo Berrettini vs Pavel Kotov
09:10Facundo Diaz Acosta vs Federico Coria
12:20Marton Fucsovics vs Roberto Carballes Baena
09:10Hugo Gaston vs Daniel Altmaier
12:05Sebastian Ofner vs Lukas Neumayer
17:45Agustin Tirante Thiago vs Dominic Thiem
09:00Elahi Galan Daniel vs Nuno Borges
09:05Elahi Galan Daniel vs Hamad Medjedovic

Forudsigelser for dagens kampe i tennis tilbydes i samarbejde med TennisStats247. Husk, at disse gratis væddemålstips ikke er garanterede. Hvis du satser på tennis kampe ved hjælp af disse tip, anerkender du, at du forstår risikoen ved sportsvæddemål. Vi anbefaler kraftigt, at du også foretager din egen analyse for hver kamp, ​​du ønsker at satse på. Satsning på tenniskampe ved hjælp af ovenstående tips bør udføres for hvert enkelt spil og må ikke bruges til optagelse i kombinerede væddemål. Mens akkumulerede æddemål kan vise et højere afkast, er risikoen også langt højere.

Ovennævnte tennisforudsigelser dækker de mest populære væddemålsmuligheder for tenniskampe: 12 (vinder) markedet og over/under 22,5 kampe; der er flere muligheder for at væddemålsforudsigelser på tenniskampe. Blandt disse markeder har vi også præcis scoring (sæt-scoring), tie-breaks, sæt vinder (spilleren, som vil vinde et bestemt sæt), sæt (antal spillede sæt).

Hvor kan man spille på tennis

Når det drejer sig om tennis, kan kunderne vælge mellem adskillige muligheder for at satse på tenniskampe; vi har både gadebutikker og online væddemålsalternativer. Det er hver kundes valgmulighed, hvor og hvordan man skal satse. Satsning i gadebutikker leveres med en række fordele, som når man er på vej hjem eller den sociale del i de steder, hvor kunderne også kan få en plads og se live sport eller tage en drink med andre spillere. På den anden side har online spillemuligheder på sport også nogle fordele sammenlignet med faste butikker: Registreringsbonus, højere odds sammenlignet med spilbutikker (mange gange på grund af deres optimerede operationer), mange flere væddemålsmarkeder, 24/7 adgang til væddemålskontoen, tilgængelighed fra pc, bærbar computer eller endda fra smartphone, historik for væddemål eller muligheden for at sætte grænser. Valg af en online bookmaker bør følge nogle enkle regler: Vælg et reguleret online spillested i dit opholdsland, se efter brugeranmeldelser og se, hvad andre mennesker synes om det valgte mærke. Se afsnittet over online hjemmesider for væddemål for en liste over anbefalede online væddemålsbureauer.