Hvordan man vædder på tennis

tennisbettingAt satse på tennis er på mange måder enklere i forhold til andre sportsgrene, og det faktum at det er næst mest populært i forhold til fodbold er en vigtig del i væddemålsindustrien. Ikke desto mindre, hvis du ikke har væddet på tennis før, vil denne vejledning lære dig alt det grundlæggende ved at satse på tennis, forklare alle de spilmuligheder der findes for tennis, og som er tilgængelige hos bookmakere, hvor man kan satse på tennis og hvordan man kan forbedrer sine forudsigelser. Tennisspil er stadig en spilaktivitet, og derfor anbefaler vi at spille inden for rammer og gennemgå nedenstående bemærkninger for at træffe bedre valg.

Hvis du er ny til at vædde på tennis og bare leder efter at placere et lejlighedsvist væddemål på denne sport, vil læsning af denne side få dig i gang, så snart du har læst den. Men selvom du er en professionel spiller, der ønsker at tjene nogle penge på at vædde på tennis, har vi lavet en komplet vejledning, der ved slutningen af ​​denne side indeholder mange ressourcer til forbedring af dine valg og strategier for håndtering af dine penge.

Muligheder for væddemål på – Sådan satser du på tennis

Med turneringer næsten hele året, fra ATP, WTA og ITF, er der ingen tvivl om, hvorfor tennis er et af de populære spilvalg blandt både spillere og bookmakere. Ved at have to deltagere i hvert spil og ingen mulighed for uafgjort, tilbyder tennis meget enklere væddemål.

Forklaring af odds for væddemål

Spillere fra de fleste lande bruger et decimalt format til væddemålsodds, herunder formatet 1.7, 2.3 og så videre. Vi vil tage et eksempel for bedre at forstå, hvordan disse odds anvendes og beregner potentielle gevinster. Hvis du sætter et væddemål på 100 Kr på odds 1.7, vil du få 170 Kr hvis du vandt (1,7 X 100 Kr = 170 Kr, hvilket inkluderer din indsats + 70 Kr i fortjeneste), mens hvis derimod væddemålet går tabt, taber du indsatsen på 100 Kr.

Nedenfor har vi vist den enkle matematik, der skal bruges ved væddemål med decimaler (også kendt som væddemålsodds i europæisk stil) til beregning af potentielle afkast:

oddes for væddemål X saatsningsværdien = potentielt afkast for vindende væddemål

profit = potentielt afkast af vindende indsatsværdiindsatsværdien

potentielt tab = indsatsværdien (i tilfælde af at din indsats er tabt)

Disse formler kan let anvendes på alle tilgængelige muligheder for væddemål på tennis som vist i de følgende linjer:

Match væddemål

Matchspil (eller 12 markedet) er det vigtigste spilmarked for enhver tenniskamp. Dette marked giver brugerne mulighed for at satse på resultatet af kampen (den vindende spiller). Væddemål på kampene gælder for resultatet ved afslutningen af ​​kampen, hvor enten den ene eller den anden spiller er sat som vinder. Der er ingen tid her, som i fodbold, da tenniskampe spilles, indtil en spiller opnår antallet af vindende sæt.

I væddemål på kampe vælger spillere ganske enkelt en spillers navn at satse på. Hos nogle bookmakere kan notationen 12 også findes, hvor 1 står for den første spiller som er anført i kampen, mens 2 står for den anden spiller.

vædemal tennis match

Totalt antal partier væddemål

Et samlet spilvæddemål er et over/under væddemål, hvor bookmakere giver et antal sæt til tenniskampen og spillere så simpelthen satser på at kampen slutter med enten over eller under det samlede antal sæt. Sæt er en underopdeling af et tennisspil, hvor spilleren når 6 sæt for at vinde et spil. Det samlede antal sæt, der tilbydes af en bookmaker til væddemål, kan være forskellig fra en kamp til en anden, og endda fra en tennisturnering til andre.

For eksempel i væddemålsmarkedet for over/under 20.5 spil vil valget af over 20.5-spil være et vindende væddemål, hvis tenniskampen slutter med 21 eller flere sæt spillet. Afhængigt af kampene vil der være forskellige over/under værdier ud over 20.5 i alt, som f.eks. 23.5, 30.5 og så videre.

vædemal tennis totalt antal partier

Mens væddemål på det totale antal sæt gælder alle sæt i løbet af kampen, vil spillere også finde væddemålsmuligheder på antallet af sæt for et bestemt spil (Sæt 1, sæt 2, sæt 3), og væddemålet ville fungere på samme måde som forklaret ovenfor.

Totalt antal sæt væddemål

Væddemål på samlede antal sæt er også over/under-væddemål lignende det totale antal af spil, men hvor spillere satser på antallet af sæt, der skal spilles i løbet af en tenniskamp. Den mest almindelige over/under-værdi her er 2.5 sæt, hvor et over 2.5 væddemål betragtes som et vindende væddemål, hvis der er i alt 3 eller flere spil, der spilles i løbet af tenniskampen.

Markedet for over/under 2.5 sæt er det mest almindelige, da den vindende spiller skal vinde 2 ud af 3 sæt; men i mændenes Grand Slam-turneringer kan over/under-værdien være højere, da mandlige spillere vil spille op til 5 sæt i en kamp, da den vindende spiller skal vinde 3 ud af 5.

vædemal tennis totalt antal sæt

Sæt-handicap væddemål

Placering af væddemål med handicap ligner muligheden for væddemål på kampe, men hvor spillerne får et handicap før kampen starter. Derfor kan vi her finde at spiller at har et handicap på +1,5, mens spiller B har et handicap på -1,5. Det betyder at ved valget af en spiller med et sådant handicap for at vinde bør man ved satsningen overveje værdien der er angivet i det samlede antal sæt, der spilles under kampen.

F.eks. hvis spilleren placerer et væddemål på spiller A for at vinde med et handicap på +1,5, og matchresultatet er spiller A 1 : spiller B 2, vil slutresultatet med handicap tilføjet være 2,5:2 for spiller A. Dette ville give en vindende indsats baseret på dette handicap.

vædemal tennis sæt-handicap

Parti-handicap væddemål

Markedet for placering af væddemål på spil fungerer på samme måde som væædemål på sæt. Forskellen her er imidlertid, at handicapværdien tilføjes eller subtraheres til antallet af spil hver spiller i stedet for til/fra sæt.

vædemal tennis parti-handicap

Sæt væddemål

Markedet for væddemål på sæt er også kendt som korrekt score. Spillere sætter her deres væddemål sæt scoringen ved afslutningen af ​​kampen. For eksempel er et væddemål på spiller A der vil vinde med 2-0 et vindende væddemål, hvis kampen slutter 2-0.

vædemal fodbold resultat

Samlet antal tiebreaks væddemål

At vædde på antallet af tiebreaks er et andet over/under-væddemål, der findes i tenniskampe. Værdien af tiebreaks gives af bookmakeren, og spillere placerer deres indsatser på, hvorvidt det samlede antal af tie-breaks vil være over eller under denne værdi.

vædemal tennis tiebreaks

Vinder af sæt væddemål

En anden mulighed ved tenniskampe er væddemål på vinder af sæt. Udvælgelsen er enkel her, da spilleren skal vælge vinderen af ​​et givet sæt blandt de to deltagende spillere.

vædemal tennis set vinder

Vinder væddemål

Væddemålsmarkedet på vinder væddemål bruges til at vælge den spiller, der vil vinde en tennisturnering. Væddemål på markedet for direkte væddemål kan placeres lige før starten af ​​turneringen.

vædemal tennis vinder

Online væddemål på tennis

For alle, der overvejer væddemål på tennis, fandt vi, at der er 2 hovedmuligheder at vælge mellem: Gadebutikker og online sportssider. Væddemål i butikker tilbyder stadig en hurtig og nem løsning til brugere nogle steder. Internet bookmakere er dog vokset i popularitet på grund af deres forskellige tilgange, hvor spillere kan have en online-konto med penge og placere væddemål når som helst og hvor som helst ved at bruge så lidt som en smartphone. Desuden vil online bookmakere også tilbyde bedre oddsværdier og mange gange sammen med bonusser og andre salgsfremmende tilbud som gratis spil eller kontante tilbagebetalinger.

FodboldResultater24.dk anbefaler her flere top online bookmakere til tennisspil, sammen med eventuelle registreringspakker til rådighed for nye spillere. Børsnoterede onlinespilagenturer nyder tillid fra hundredtusinder af spillere, da de har arbejdet i mange år og bevist deres retfærdighed og stabilitet. Desuden er de alle licenseret af Spillemyndigheden for at kunne at tilbyde væddemål til brugere i Danmark.

Bet365 Bet365.dk Unibet Unibet.dk

Du kan også være interesseret i at tjekke anmeldelser af væddemål og vurderinger fra andre brugere, som allerede har spillet hos disse bookmakere.

Sådan registreres en online spilkonto

Registrering hos et af disse online væddemålfirmaer for at placere væddemål på tennis og mange andre sportsgrene er ligetil. Du skal blot følge nedenstående trin for en hurtig start:

  1. Vælg en bookmaker fra listen over de anbefalede ovenfor og klik for at se deres tilbud og besøge deres hjemmeside
  2. Tilmeld for en konto – når du har nået deres hjemmeside, skal du klikke på knappen “Tilmeld nu”
  3. Så snart registreringsformularen er hentet, udfyldes den med dine detaljer. Detaljer skal være korrekte, da disse vil blive brugt til at få adgang til din konto, indsætte væddemål eller trække dine gevinster ud.
  4. Når registreringen var gennemført, bør du have adgang til din konto.Hos nogle bookmakere skal du dog aktivere kontoen ved at følge et bekræftelseslink modtaget i en velkomst e-mail besked efter registreringen. Tjek din e-mail indbakke for aktiverings e-mailen (hvis du ikke kan se e-mailen efter et par minutter, vil det også være en god ide at tjekke mappen for spam).
  5. Når du er blevet godkendt på væddemålssiden, vil du kunne få adgang til forskellige medlemsafsnit. En indbetalingsside vil også være tilgængelig med oplistning af alle indbetalingsmuligheder og trin-for-trin felter at finansiere din væddemålskonto.
  6. Vælg en indbetaling mulighed for at finansiere din væddemålskonto. Hver online bookmaker vil tilbyde dig flere indbetalingsmuligheder, fra bankkort til e-tegnebøger og bankoverførsler. Hvis du også ønsker at få velkomstbonusen, anbefaler vi at læse bonusvilkårene, da der kan være nogle begrænsninger på hvilke indskudsmuligheder der kan bruges til at frigive bonusen.
  7. vædemal tennis betting slipPlacer dine væddemål – så snart du lykkes med at finansiere din væddemålskonto, vil du kunne begynde at satse. Gennemse afsnittet for sportsvæddemål hos online bookmakeren, vælg tennis fra sidepanelmenuen eller en anden sport, vælg den kamp du ønsker at satse på og klik på ønskede odds/væddemål. Valget vil blive tilføjet til væddemålet. Beviset for væddemålet vil sandsynligvis være synligt i højre side af søgemaskinen. Tjek valget på beviset for væddemåletv, indtast din indsats (indsatsbeløb) og klik på knappen “Placer væddemål”, der er tilgængelig på beviset for bevæddemålet.

Skulle du vælge at få en velkomstbonus på hjemmesider for online sportsvæddemål, skal du kontrollere omsætningskravene, der er obligatoriske for at kunne hæve eventuelle gevinster. Tjek hos bookmakeren for de fulde bonusvilkår.

Før nogen hævning af kontanter kan sættes i gang, er du højst sandsynligt forpligtet til at bekræfte din konto. Dette er ikke usædvanligt, da alle brugere vil gennemgå denne verifikation før eller senere. Verifikationsprocessen adskiller sig fra den ene bookmaker til den anden, men det kan omfatte et hurtigt telefonopkald for at bekræfte dine detaljer eller ID-verifikation (dette vil kræve, at du uploader nogle kopier af dokumenter som foto-id eller forbrugsregninger på bookmakerens hjemmeside for at bekræfte detaljer og adresse). Der er ingen grund til at hæve røde flag, da dette er standardproceduren. Når kontoen er blevet bekræftet, vil du kunne hæve dine gevinster, indbetale nye penge og placere flere indsatser. Verifikationsprocessen gennemgås en gang pr. spillerkonto.

Sportsvæddemål og spil kan skabe afhængighed og føre til tab. Af denne grund minder vi om, at hver bookmaker vil have indstillinger for selv-udelukkelse indbygget i deres system, hvilket kan begrænse, hvor mange penge du kan indbetale eller satse i en given periode eller for altid, hvis du føler du er i fare for problemer med spil. Du skal blot kontakte bookmakeren for at diskutere mulighederne for at begrænse dine væddemål.

Væddemål forud for kampen eller live

En anden fordel ved online spil på tennis er muligheden for at placere væddemål både før kampen og live. Væddemål før kampen er en mulighed hos både gadebutikker og online bookmakere, mens live væddemål er tilgængeligt på online spillesider.

For væddemål på kampe der er i gang, det perfekte valg til at spille på kampe mens de udfolder sig. Nogle bookmakere kan også tilbyde muligheden for at se spillet online på internettet via en live streaming-tjeneste. Da markederne skifter hurtigere for kampe der er i gang, kommer live væddemål med nogle højere risici.

Tennis forudsigelser

Ved væddemål på tennis kan nogle brugere enten følge sin intuition eller yndlingsodds for at vælge vinderen. I andre tilfælde kan brugerne simpelthen placere et væddemål på en tennisspiller, bare fordi at give dem deres støtte. Ingen af ​​disse er de smarteste valg, og det er derfor, vi anbefaler at undersøge hver tennisspiller og lave nogle sammenligninger mellem data for spiller mod spiller og tage din egen beslutning, før du placerer et væddemål.

At tjekke for, hvad forskellige spillere har at sige om tenniskampe er en anden mulighed, som bør kombineres med din egen forskning. Der er mange gratis væddemålsforudsigelser og betalte tips tjenester til tennis kampe. Selvom der er mange kilder til væddemålstips, bør den endelige beslutning om at placere væddemålet stadig være dit efter vægtning af nogle spillerstatistikker.

Tjenester for væddemålstips:

  • Gratis tennis forudsigelser & Økonomistyring

Tennis statistik

Hvis du overvejer at satse på tennis, er vi sikker på, at du allerede har en vis viden om spillere og turneringer. Ikke desto mindre anbefales det at kontrollere nogle ekstra statistikker, der kan hjælpe dig med at identificere tennistendenser og sandsynligheder for forskellige tenniskampe. Tjek TennisStats247.com for eksempel som en kilde til daglige tenniskampe, live score, statistik og tendenser for turneringer fra hele verden fra ATP, WTA eller ITF. Hjemmesiden har samlet og struktureret mange statistikker og tennisdetaljer på en måde, der gør det let at bruge til at identificere de bedste væddemål på forskellige kampe.

Konklusioner

Hvis du læser denne vejledning, har du allerede de grundlæggende oplysninger, der kan få dig i gang med væddemål på tennis. Med enkle trin til at følge, eksempler på væddemål og væddemålsvalg for tennis, muligheder for online-væddemål, svarer dette afsnit til spørgsmålet om “Hvordan vædder du på tennis?“. Det giver en effektiv start til enhver ny bruger af væddemål på tennis.